maanantai 28. syyskuuta 2015

Sonnia, talli uutuuksia ja Sini hopotuksessa

Aivan huippua; nyt on pakastin lähilihaa täynnä, naapurin puolikkaasta sonnista! Kyllä tuli hyvän makuiset jauhelihapihvit ja lihakastike!



Tirpalle tein viikonloppuna loisto löytöjä. Seuran heppatarvikekirpparilta ostin halvalla aivan uuden Eskadronin verkkoloimen. Kuvan väri hämää; se on oikeasti kauniin ruskea, vaaleanpunaisella kantilla.


Kärkkäisen sikapäiviltä ostin 90% alennuksella Tipan estesatulaan vatsapanssarivyön, kun maksoi vain 6€! Me hypätään niin vähän, joten ei haittaa vaikka onkin musta (satula on ruskea). Panssarin tehtävä on suojata hevosen vatsaa, hevosen kerätessä jalat hypyn aikana vatsansa alle.


Näitä Lena Furbergin Polle rasioita en voinut vastustaa ja olla ostamatta varustehuoneeseen piensälälle.


Kerroin aiemmin saaneeni siskoltani ja hänen mieheltään ihanan syntymäpäivälahjan talliin. Tässä ne nyt olisi; lantala- ja varustehuonekyltit ja hevosille omat nimikyltit <3. Aivan ovat heidän omatekemät.





Ulkohommiakin tuli tehtyä, ylläri pylläri Kisun seurassa..


Siivosin hallin päädyn hyötypuutarhasta rehottavat samettikukat pois. Onpas se nyt niin ankean näköinen. Tomaateissa olisi valtavasti raakileita, mutta eivät varmaan kerkiä kypsymään. 


Talvipurjot ovat sentään ihan komean kokoiset.


Tykkään kovasti lumimarjapensaasta, mutta meidän pensas tekee kovin vähän marjoja.


Kerroin päässeeni Hopottajana mukaan testaamaan Sini kylpyhuoneen uutuuspesusettiä. Kylppärimme on suuri ja se toimii saunoineen Kisu-kissamme omana huoneena. Olen jo jonkin aikaa suunnitellut ostavani varrellisen lattiaharjan, joten tämä kampanja tuli juuri sopivasti.




Pikku-jynssärin testaamisen suoritti lähinnä isäntä, joka suorastaan innostui, kun sillähän irtosikin saumoista lika! Liian usein jynssärillä ei voi kuitenkaan saumoja pestä, sillä pestessä liukeni myöskin saumausainetta. Isäntä toivoi myös mallin kehittämistä kulmien helpompaa putsaamiseen.


Tupla jynssäri vaati hieman totuttelua. Isona plussana teleskooppivarsi! En kyllä ihan täysin hoksannut mikä idea tuplaharjoilla on. Puhdasta jälkeä kuitenkin tuli! 


Sini on ollut kylppärissämme jo ennen tätä kampanjaakin tuttu näky. Lattian kuivaamiseen löytyy Sini lattiakuivain ja seinäpintojen kuivaamiseen Sini ikkunalasta.


Mikä on Hopottajat?
Hopottajat on suosittelumedia, johon liittymällä voit päästä testaamaan tuotteita ilmaiseksi ja jakaa niistä tuotearvioita ja suosituksia eteenpäin. Hopottajiin voi liittyä kuka vain täysi-ikäinen ja kaikki pääsevät mukaan. Jos innostuit liittymään mukaan, käytäthän rekisteröityessäsi suosittelukoodiani HOP10658 ;) Itse olen hopottajana päässyt maistelemaan ja testailemaan mm. muroja, gratiineja, pitaleipälastuja, siikamurekepihvejä, Bepanthen rasvaa, voitaikinataskuja ja suklaataikinoita. Vastailen myös mielelläni askarruttaviin kysymyksiin, koskien hopottamista.

Näin meillä tänään, tätä postausta kirjoittaessa..

4 kommenttia :

  1. Kävin liittymässä hopottajiin pinkin setin toivossa, mutta sehän oli jo täynnä :( täytyy ostaa kaupasta kun on ollut ostoslistalla ja pinkki väri aina parempi. Jospa tulisi muita kivoja kampanjoita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, kun liityit kauttani. :) Uusista alkavista kampanjoista tulee aina sähköpostiin ilmoitus ja niissä mainitaan milloin pitää ilmoittautua, jos haluaa keritä mukaan. Aina ei edes pääse haluamiin kampanjoihin, kun ei muka kuulu kohderyhmään. Kannattaa tykätä Hopottajien facebook sivusta, sitä kauttakin voi joskus avautua paikka testiryhmään. Olen kyllä tykännyt olla Hopottaja, vaikka alkuun tuntuikin kovin sekavalta raportoiminen, mutta kun sivut alkoivat selkenemään omassa päässä, ei tämä paljoa vaatinutkaan. Kiva, kun ei tarvitse ketään saada väkisin ostamaan mitään, vaan saa rehellisesti sanoa mitä mieltä on tuotteista! Pinkki on hyvä väri: pongasin näitä mm. Kärkkäisestä (maksoi yhteis settinä 26€). :)

      Poista
  2. Moikka! Kivoja juttuja! Nam lähilihaa.. Kiitos muistutuksesta, minullakin on tädin limusiinia pakkasessa. Upeita purjoja. Luin jostakin että kaupan purjoissa voi olla eniten kaikkia mahdollisia kemikaaleja. Hauska tuo hopottajat juttu, laitan korvan taakse.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan mahtavaa, että naapurissamme tapahtui sukupolvenvaihdos tilalla ja lihan kasvatus tuli jälleen heille kuvioihin. <3 En varmaan koskaan olekkaan purjoa kaupasta ostanut, vaan aina olen anopilta saanut (huh, onneksi ei ole tullut ostettua). Nyt kasvatin ensimmäistä kertaa itse sekä kesäpurjoa, että talvipurjoa ja molemmat sain kasvamaan hyvin. Loistava kasvi, kun sitä voi silputa vähän joka ruokaan. :P Voin lämpöisesti suositella Hopottajiin liittymistä! Maksullisiin kampanjoihin en ole lähtenyt mukaan, mutta nuo ilmaiseksi saadut tuotteet on olleet todella kivoja testattavia. Ne sitovat vain täyttämään loppuraportin, jossa kysytään vain muutama helppo kysymys. Jos haluaa hopottaja-pisteitä keräillä (helpottaa uusiin kampanjoihin pääsemistä ja top-listalle päästessä, on mukana lahjakorttiarvoinnoissa), niin niitä saa kerättyä esim. tekemällä blogi-postauksia, lisäämällä valokuvia hopoalbumiin tai instagramiin tai kertoa kampanjoista facebookissa. :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...