sunnuntai 30. elokuuta 2015

PrimaCat kuulumisia ja omenaviinereitä

Kisun Deluxe PrimaCatin fiksu vaihto kampanja on lähtenyt hyvin käyntiin. Alkuun uuteen ruokaan totuteltiin pikkuhiljaa. Kissani tuntien jätin kuitenkin melko pian vanhan ruoan rinnalta ja annoin pelkästään tätä uutta ruokaa.  


Ruokakippo näytti tältä, kun vahaa totuttua ruokaa ei ollutkaan enää joukossa. Aika hyvin siis upposi!

Nyt jo ruokakuppi syödään ihan tyhjäksi asti, joten kolmena päivänä peräkkäin olen uskaltanut sekoittaa myös matolääkkeen joukkoon. Hyvin on lääkkeestä huolimatta ruoka maistunut!


Tämä on siis ollut oikein positiivinen kampanja meidän nirsoilijalle! Kuivanappuloiden kanssa olen toiminut niin kuin ennenkin. Tykkään sekoittaa koktailin eri merkkisistä nappuloista, merkkejä vaihdellen. Ajatuksena, ettei kissa tottuisi vain yhteen tiettyyn ja saisi monipuolisesti "kaikista kaikkea". Joitain merkkejä se on alkanut jättämään viimeiseksi, mutta primacat on maistunut hyvin!

PrimaCat märkäruoat ovat maistuneet niin hyvin, että nyt haluan kyllä lähteä taas laajentamaan Kisun makutottumuksia. PrimaCatit jäävät ruokalistalle jatkossakin, mutta niin kuin kuivamuonien kanssa, toivoisin kissamme syövän myös muitakin merkkejä (syöhän se luonnostakin vaihtelevasti, mitä nyt sattuu kiinni saamaan). Näin se teki viime joulukuuhun saakka, kunnes lopetti heisimatotartunnan jälkeen, kuin seinään märkäruokien syömisen (kelpuuttaen sen jälkeen vain Latz ja Gourmet ruoat). 

 Kiitos PrimaCat!


Eilen kaverini lähti lenkkiseuraksi, joten suuntasimme kauniissa ilta-auringossa lenkkimme venerantaan. Myy pääsi sentään edes kerran tänä vuonna kahlailemaan <3.  


Nannen innoittamana isäntä valmisti meille aamupalaksi perinteisen ruisleivän lisukkeeksi munakasta ja jauhelihapihvejä. :D


Lisätäänpä tähän vielä edellisen postauksen helppojen ja nopeiden omenavanilja-viinereiden ohje, kun kerta omppusesonki on alkamaisillaan.

Omenavanilja-viinerit

Ota voi- tai lehtitaikinalevyt sulamaan.
Valmista vaniljakreemi jauheesta (esim Pirkka): Sekoita pussilliseen jauhetta 2 dl maitoa ja vatkaa kunnes seos on kiinteää. Laita seos jääkaappiin hetkeksi ja viipaloi sillä väliin omenat.
Jaa taikinalevyt kahteen osaan ja voitele reunat kananmunalla. Levitä taikinoiden päälle nokare kreemiä ja painele päälle omenalohkot. Ripottele pinnalle kanelia ja fariinisokeria.
Paista 225 asteessa noin 15 minuuttia.

Voit halutessa tehdä koristeraitoja sulatetulla valkosuklaalla tai tomusokerikuorrutteella ja ripotella pinnalle manteli- tai pähkinärouhetta.

1 kommentti :

  1. Nam tuota teidän aamupalaa!!!! *slurps*
    Ja kiitos omppuviinerivinkistä, taidanpa työkavereille joku aamu noita taikoa!!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...