perjantai 31. heinäkuuta 2015

Tehokas viikko

Heinäkuu oli ja meni. Viime vuonna lomailin elokuussa ja silloin oli monta hienoa hellepäivää, mutta nyt olen jo haikeasti luovuttanut helteitä odottelemaan. Syksy sieltä on seuraavaksi tulossa..


Viikko on ollut kyllä sangen tehokas. Hepat pääsi nauttimaan puhtaista karsinoista. Kyllä meillä karsinat joka päivä putsataan, mutta nyt sai kaikki turpeet kyytiä ja uudet tuli tilalle. Seinät sai valkoisen kalkkikerroksen ja kalteritkin saivat sipaisun maalia.


Tallin- ja lantalan ovet saivat paneloinnin. Nyt, kun nekin vielä sipaisee tummanruskeiksi ja käytävän seiniin valkoisen kalkkikerroksen, niin nättiä tulee. :)


Kerta sain askarteluhuoneeseeni uutta säilytystilaa, purkasin kaikki nukkekoti- ja askartelumateriaalini ja lajittelin ja järjestin ne uudelleen. Kisu osallistui hommaan piilottelemalla roinaa maton alle ja puuduttamalla jalkani pötköttelemällä sylissäni <3.



Nyt on taas siistiä. Jotain minijuttuja haluaisinkin viikonloppuna näperrellä. 


Torstaina piti vain käydä ruokaostoksilla. Hädin tuskin olin hiuksianikaan harjannut. Innostuimmekin kiertelemään kauppoja vähän enemmänkin. Kävimme myös Luhdan tehtaanmyymälän yläkerrassa kahvilla. Olipas sieltä hienot maisemat. :D 



Eipä sitä paljoa tarvitsisi ruokakaupoissa käydä, kun oma pihakin tarjoaa näin runsain määrin satoa <3. Greenenvy tomaatit ovat kyllä huvittavan näköisiä. Minä ihmettelin, kun tomaatit alkoivat aivan vihreäkeltaisina halkeilemaan, mutta nehän olivatkin ihan kypsiä tomaatteja. :D

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...