keskiviikko 29. heinäkuuta 2015

Suklaamatka

Eilen teimme päiväretken Porvooseen, teemalla suklaamatka. Ensin haimme Brunbergiltä suklaaevästä jokiristeilylle.


Jokiristeily kesti kolme varttia ja piti sisällään opastuksen.


Ruokailun jälkeen kävimme kahvittelemassa Petris chocolate roomissa ja ostettiin kotiin vietäväksi käsintehtyjä konvehteja.


Aamukahvin herkkuina konvehdit; nam! Mustikka ja shampanja oli suosikkejani.


Vanhassa kaupungissa tutkiskeltiin ihania pikkuliikkeitä ja haimme kirkonmäeltä Pienestä suklaatehtaasta muutamat napostelu-konvehdit. Pihlajanmarjakonvehti oli mukava erikoisuus ja maistuikin hyvältä. :) 



Tuliaiasena kotiin suklaata, suklaata, suklaata, kahvia, nukkekodin pienet aterimet maalaishiiren keittiöön ja hellehattu. Nyt miulla on hieno hattu ensi kesän heinätöihin, joka sopii hyvin traktorini tyyliin. :D


Kotimatkalla poikettiin Askolan Hiidenkirnuja ihmettelemässä. Voi mikä ihana hiljaisuus siellä oli! Paikka ei sovi liikuntarajoitteisille. Joutui patikoimaan metsäpoluilla, kallioilla ja portailla, mutta hienosti hellehepeneeni sinne soveltuivat, vaikka päätettiin ylimääräinen maisemareittikin patikoida. ;)



Kirnukallion kylkeen on uurtunut viimeisimmän jääkauden päättyessä kaikkiaan 20 lieriönmuotoista kuoppaa eli hiidenkirnua. Suurin alueen kirnuista, Jättiläisen kuhnepytty, on leveydeltään 4,2 metriä ja syvyydeltään peräti 10,3 metriä



2 kommenttia :

  1. Kiva kun kävitte! Suklaahan on mitä parhain ostos ja tuliainen:)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen oikea suklaasyöppö. Joka päivä on suklaata saatava ja suklaalevykin häviää tuosta vaan. Olen tuttavillekkin yrittänyt sanoa, että suklaalla saa minut iloiseksi, et ei paljoa tarvitse lahjoja miettiä, kun painelee suoraan karkkihyllylle. :D Uusia suklaamakuja on aina niin ihana maistella <3.

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...