sunnuntai 10. toukokuuta 2015

Rasilaisen hapankaalia maisteltu

Lähdin Hopottajana mukaan Rasilaisen hapankaali erikoiskampanjaan. Poikkeuksellisesti tämä tuote piti ostaa itse, mutta palkintona vaivan näöstä palkitaan lahjakortein ja tuplapistein. Lähdin kampanjaan mielenkiinnosta, että onnistuisinko sittenkin pitämään hapankaalista, josta en ole aikaisemmin pitänyt. Hapankaali, kun ei hinnallisesti päätä huimaa.

400 g hinta alle 2,5 euroa / 900 g hinta alle 4 euroa / 300 g hinta alle 3 euroa Luomutuote

Me teimme Rasilaisen hapankaalista Fratwursteille ja uunijuuriksille lisukehöysteen. Kannatti lähteä kampanjaan mukaan; jee, mä sittenkin tykkään hapankaalista! 

Kermassa ja smetanassa haudutettua pekoni hapankaalia
paketillinen amerikan pekonia
1 iso sipuli
400 g Rasilaisen hapankaalia
1 prk smetanaa
1 prk ruokakermaa
1 rkl sinappia
1 rkl chilikastiketta
2 rkl tummaa siirappia
rakuunaa
mustapippuria, ruohosipulia, basilikaa

Silpua pekoni ja kuullottele pannulla. Lisää joukkoon suikaloidut sipulit ja kuullota edelleen. Lisää joukkoon hapankaali, smetana, ruokakerma, sinappi, chilikastike, rakuuna ja siirappi. Hauduta hiljalleen miedolla lämmöllä, välillä sekoittaen, vähintään puoli tuntia. Mausta lopuksi mustapippurilla ja viimeistele tuoreella ruohosipulilla ja basilikalla.


Terveellinen hapankaali

Pitkästä historiastaan tunnettu raikas hapankaali on etenkin maistuva ja mielenkiintoinen nykyaikainen ruokakaapin raaka-aine. Hapankaalin variaatiomahdollisuudet ovat äärettömät ja vain kekseliäisyys on rajana. Paitsi käytettäväksi sellaisenaan, hapankaali sopii monipuolisesti ruoanlaittoon: salaatteihin, piiraisiin, keittoihin, pataruokiin, grilliruoan lisukkeisiin, munakkaisiin, rösteihin jne.

Ainesosat: Valkokaali, porkkana, merisuola
Ei sisällä lisä- eikä säilöntäaineita.
Hapankaali on kevyttä, vain 30kcal/100g! 
Runsaskuituista ja sisältää monipuolisesti eri vitamiineja ja hivenaineita sekä maitohappobakteereita.


Mikä on Hopottajat?
Hopottajat on suosittelumedia, johon liittymällä voit päästä testaamaan tuotteita ilmaiseksi ja jakaa niistä tuotearvioita ja suosituksia eteenpäin. Hopottajiin voi liittyä kuka vain täysi-ikäinen ja kaikki pääsevät mukaan. Jos innostuit liittymään mukaan, käytäthän rekisteröityessäsi suosittelukoodiani HOP10658 ;) Itse olen hopottajana päässyt maistelemaan ja testailemaan mm. muroja, gratiineja, pitaleipälastuja, siikamurekepihvejä, Bepanthen rasvaa, voitaikinataskuja ja suklaataikinoita.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...