torstai 14. toukokuuta 2015

Hapankaalilaatikko

Hapankaali hopotukset senkun jatkuu.. Lähdin Hopottajana mukaan Rasilaisen hapankaali erikoiskampanjaan. Poikkeuksellisesti tämä tuote piti ostaa itse, mutta palkintona vaivan näöstä palkitaan lahjakortein ja tuplapistein. Lähdin kampanjaan mielenkiinnosta, että onnistuisinko sittenkin pitämään hapankaalista, josta en ole aikaisemmin pitänyt. Hapankaali, kun ei hinnallisesti päätä huimaa ja on ihan sangen terveellinen tuote. Vielä yksi hapankaalirasia löytyisi jääkaapista, mutta nyt alkaa tuntumaan, että tämä kaalimässäily on vatsan väänteitetteni aiheuttaja, joten pieni tauko pitää pitää. Tavoitteisiini kuitenkin pääsin; hapankaalista sellaisenaan en edelleenkään oikein pidä, mutta tuunattuna oikein hyvän makuista!


Hapankaalilaatikko

400 g jauhelihaa
400 g Rasilaisen hapankaalia
1 sipuli
2 dl riisiohraa
1 luomu kasvisliemikuutio
1 tlk (390g) Pirkka valkosipuli tomaattimurskaa
n. 5 dl vettä
ripaus suolaa, valkosipuli yrttimaustetta, mustapippuria, rakuunaa
2 rkl tummaa siirappia
pinnalle korppujauhoja

Ruskista jauheliha. Lisää joukkoon hienonnettu sipuli ja kuullota hetki. Lisää joukkoon riisiohra, kasvisliemikuutio, tomaattimurska, vesi, mausteet ja siirappi. Kiehauta. Sekoita joukkoon kevyesti huuhdeltu ja valutettu hapankaali. Kaada seos voideltuun uunivuokaan ja ripottele pinnalle korppujauhoja. Kypsennä uunissa 175 asteessa n. tunnin ajan.


Isäni osallistui maisteluihin.

Mikä on Hopottajat?
Hopottajat on suosittelumedia, johon liittymällä voit päästä testaamaan tuotteita ilmaiseksi ja jakaa niistä tuotearvioita ja suosituksia eteenpäin. Hopottajiin voi liittyä kuka vain täysi-ikäinen ja kaikki pääsevät mukaan. Jos innostuit liittymään mukaan, käytäthän rekisteröityessäsi suosittelukoodiani HOP10658 ;) Itse olen hopottajana päässyt maistelemaan ja testailemaan mm. muroja, gratiineja, pitaleipälastuja, siikamurekepihvejä, Bepanthen rasvaa, voitaikinataskuja ja suklaataikinoita.


Rasilaisen Hapankaalia näyttää myös saavan vielä halvempana, Pirkka tuotemerkin alta. 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...