tiistai 18. marraskuuta 2014

Air Wick loppuraportointia

Olen nyt Buzzadorina testaillut  Air Wick:in väriä vaihtavia tuoksukynttilöitä.
Eivät nämä kynttilät minua nyt oikein ihastuttanut. Kynttilät tuoksuvat paketin läpi kovin vahvasti, mutta käytössä ei onneksi niin paljoa. Tuoksu on kuitenkin niin voimakas, että anopille antamani kaksi kynttilää palautuivat takaisin itselleni ja ovat edelleen hyllyssä odottamassa vierasta, joka ne tahtoisi. Rivitaloasunnon ilmalämpöpumppu oli kierrättänyt hajun makuuhuoneeseen ja sai asukkaat myös kovin yskäisiksi. 


Olen esitellyt kynttilöitä myös ystävilleni, eivätkä ne ole saaneet heitäkään innostumaan. Golden Winter Wood kynttilässä on kaunis maisema peurojen kera, mutta millaiseen sisustukseen tuo oikeasti käy!?! Yritin googlen kautta etsiä Air wick sisustus tunnelmakuvia, mutta sellaisia kauniita en löytänyt. 


Air Wick Black Edition - Apple & Cinnamon on ulkonäöltään hillitympi, mutta ei sekään ihan mihin tahansa sisustukseen käy. Näkisin sen ehkä sopivan johonkin itämaiseen kotiin, jossa on jo ennestään paljon tilpehööriä tai sit voisin kuvitella näkeväni tällaisen jooga-studiolla.


Jo pelkän liekin seuraaminen on lumoavan kaunista, joten mielestäni kynttilä ei kaipaa väriä vaihtavia lisätehosteita. Pitäydyn siis jatkossa perinteisessä kynttilässä ja lasikipossa, josta hehkuu aitoa lämmintä ja rauhoittavaa tunnelmaa. 
Tätä oli kuitenkin kiva päästä testaamaan, joten kiitos Buzzadorille!

Kynttilöiden paketin kyljessä lukee; lopeta kynttilän käyttö, kun tuotetta on vähemmän kuin 2,5 cm. Älä koskaan anna kynttilän palaa loppuun saakka. Hymm. Buzzadorilta mukana tulleessa esitteessä lukee, että kynttilä sammuu itsestään, kun sitä on palamatta noin 2 cm. !?!

Buzzador on suosittelumedia, johon liittymällä voit päästä mielenkiintoisiin ja hauskoihin kampanjoihin mukaan, joissa saa ilmaiseksi tuotteitta testattavaksi ja ystäville jaettavaksi. Buzzador perustuu vapaaehtoisuuteen, eikä mihinkään kampanjaan ole pakko lähteä mukaan. Tuotteista tulee kertoa oma rehellinen mielipide ja jakaa kokemuksia tuotteista myös eteenpäin.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...