tiistai 29. heinäkuuta 2014

Sunnuntai mökkeilyä

Sunnuntai päivä vietettiin mökillä, jonne saimme seuraksi vanhempani ja siskoni perheensä kanssa. Oli kyllä mukavaa. Pöytä piti heti siirtää pois terassilta alatasanteelle. Ampparit olivat tehneet pesän kattolautojen väliin, joten ajateltiin ottaa varman päälle, ettei kukaan saisi pistoksia. Saatiinpahan ainakin grilli lähemmäksi pöytää. 


Kummipoikani hieno lelu; radio-ohjattava jonkinlainen potski.


Jos ei heppojen uittamista lasketa, niin heitin eilen kunnolla talviturkin. Vesi oli oikein miellyttävän lämpöistä, mutta virkistävää. Elmo-koira teki hirmuisen pitkiä uimalenkkejä ja tuntui nautivan niistä.


Äippä ja kummipoikani kalastelivat Kisulle kaloja. Kisulin lemppariruokaa. <3


Grillattiin hampurilaisia. Salaatit, tomaatit ja tuorekurkku omasta maasta, muut ainekset Lidlistä.


Sisko teki meille jälkkäriksi pavlova kakun.


Kumiveneeseenkin pumpattiin vähän lisäilmaa.


Tämä oli vasta toinen kerta mökillä tänä kesänä, mutta ehkä nyt lomalla kerkiää pyörähtämään siellä useamminkin. Ajomatka möksälle ei kestä, kuin vartin, joten pitkä matkakaan ei pitäisi olla esteenä sauna/uintireissulle. :)

2 kommenttia :

  1. Ai teidän Kisu syö kalaa...? Meiän nirsoille ei oikein kala uppoa. Lohta joskus saattavat syödä, mutta nuo omasta rannasta ongitut roskakalat eivät kyllä uppoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ahven on herkullisempaa, mutta särkikin menee. Mä perkaan kalat ja kypsennän mikrossa elmu-kelmun alla. Kypsänä nappaan kaloista vielä selkäruodon pois. :P

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...