perjantai 4. heinäkuuta 2014

Hellyttävät hoidokit

Heppojen ja Kisun lisäksi hoidettavanai on ollut viime päivinä Elmo-koira ja akaattikotilo-perhe (äiskä, iskä ja lapsukainen). Hyvin on yhteiselo eläintarhan kanssa sujunut. Elmon kanssa ollaan paljon lenkkeilty, ja samalla ovat saanneet myös hepatkin liikutuksia, kun isäntäkin on lähtenyt mukaan. 
Kissa ja koira ollaan saatu pidettyä hyvin erillään, eikä kumpikaan tuntuisi olevan häiriintynyt toisen läsnäolosta. Kisu on nukkunut normaaliin tapaan yönsä kylppärissä ja koira keittiössä. Koira pääsisi kyllä tulemaan makuuhuoneeseemme, mutta oma peti keittiön puolellla vetää enemmän puoleensa. Yötkin ovat siis sujuneet hyvin levollisesti ja kaikki nukuttu sikeästi.
Kotilot ovat osoittautunut sangen mukaviksi kavereiksi. Niiden terraariota olen käynyt putsailemassa ja kostuttelemassa, vaihdellut vesiä ja tarjoillut syötävää..





Tirppakin pääsi yhteislenkitykselle mukaan.

4 kommenttia :

  1. Kauheen iso tuo akaattikotilo. En tiennytkään ,että ne voi kasvaa noin isoksi. .huh.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu kyllä nuo ihan kunnon kokoisia lötköjä ovat. Onneksi Suomen puutarhojen kotilot eivät ihan noin suureksi kasva. :D

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Juu, en haluaisi tuollaiseen puutarhassamme törmätä! :D Terraariossa ihan kivoja katseltavia. Kädellekkin uskalsin ottaa, mutta kun tuo pää rupesi lähenemään kämmentä, alloin pohdiskelemaan, että onko näillä hampaat.... Laskin nätisti takaisin turpeittensa päälle. :D

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...