torstai 29. toukokuuta 2014

Oma nukkekoti ja heppailuja

Serkkuni laittoi Facebookin kautta myynti-ilmoituksen Lundby nukkekodista, kun hänen tyttärensä on kasvanut siitä ohitse. En voinut vastustaa ilmoitusta, kun serkku sattuu asustamaankin ihan tässä lähellä. Nyt nukkekoti "komeilee" askarteluhuoneeni pöydällä. Käytön jälkiä on havaittavissa, mutta nehän ei haittaa, kun runko on kunnossa. Tarkoitus olisi siis laittaa kaikki pinnat uusiksi ja tuunata siitä itselleni nukkekoti ikuisuus projektiksi. ;D 
7.6 järjestetään Lahdessa miniatyyrimarkkinat, joissa olisi tarkoitus käydä pyörähtämässä, jospa vaikka sieltä löytyisi jotakin kivaa matsua tähä torppaan. Ihan tätä päivää en halua sisustuksen olevan, ehkä mielummin jopa talonpoikais tyyliä.




Eilen oli kevätkauden viimeinen ratsastustunti ja jouduttiin ratsastamaan maneesissa kaamean kelin vuoksi. Sain ratsukseni yksityisheppa "Sipen" (Spit Fire), jolla en olekkaan aikaisemmin mennyt. Alkuun jänskättiin molemmat, mutta loppua kohden meno oli jo ihan kivaa. Tuollaisella laatuhepalla olisi kyllä mahtava päästä useamminkin ratsastamaan! Ensi syksyn estetuntien teemanamme on esteillä laukanvaihdot, joka sopiikin hyvin omiin tavoitteisiini koulupuolellakin. Meillä siis edellisellä estetunnilla tuli kaikilla tuntilaisilla kivoja teitä ja hyviä hyppyjä, mutta laukat ei vaan vaihtuneet. Simulaattorihepo Simon mukaan omistan hyvän perusistunnan, jossa ei ole suurempaa korjattavaa, mutta helppohan sen sälässä oli, kuin esim. sarjalaukanvaihdotkin onnistuivat vain himpun jalkoja siirtelemällä. Kaipaan koipiini enemmän "tehoa" (ennakointia, reaktionopeutta..)! 

"Sipe"
Kävin myös rapsuttelemassa My life everywheren blogin pitäjän uutta vuokraponi Jerppaa. Suloinen otus. 


Tänään Helatorstain vapaapäivä vierähti myös ratsastuskoululla, jossa seuramme järjesti seurakouluratsastuskilpailut. Työtehtäväni oli tällä kertaa istua koneen ääressä tulospalvelussa. Vaikka siis ratsastustunnit päättyivät, niin eihän sitä malta olla sieltä poiskaan. Talkoohommia on siis kesällä enemmänkin tiedossa (ainakin olen lupautunut kaksissa estekisoissa kellottamaan ja aluekisoissa kansliahommiin mm. rokotuksia tarkistelemaan). ;)  

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...