sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Takatalvi

En tykkää yhtään! Viikko on ollut niin ihanan lumeton ja keväinen (+10 astetta parhaimmillaan) ja eilen sitten heräsin siihen, kun katolta tippui lumet; arggg. Eli yön aikana oli tullut kunnon talvi takaisin. Otin sentään sääennusteen todesta ja hyödynsin perjantaina kentän loistavan kunnon ja kasasin irtojuoksutuskujan. Molemmat hepat tuntuivat nauttivan. Kenttä on sen verran pieni, ettei sinne mahdu kasaaman useamman esteen rataa, joten Tippa ratkaisi itse tämän ongelman; täytyy juoksennella kujaan useamman kerran perätyseten, niin tuntuu, että olisi mennyt isommankin radan. :) Myös Myy juoksi vapaana itse kujaan, mutta kävi aina välissä haukkaamassa minulta porkkanasta palasen ja palasi taas esteitä loikkimaan; suloinen ponski.


14.03.2014
15.03.2014
Remppakin on hieman edennyt ja ollaan saatu tapetit seinään. Tänään olisi vuorossa kuitukangastapettien maalausta, mutta ensin sitä olisi lähdettävä Tipan kanssa kävelylenkille ja hyödyntämään lumi ja käydä Myyn kanssa vetohiihtoa harrastamassa. Illalla sitten appiukkoa onnittelemaan syntymäpäivien johdosta. 

5€ tapettirullat askartelukorista

4 kommenttia :

  1. Ihana Tippa tuossa videolla! Toinen hyppää aivan innoissaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu sillä tuntui olevan mukavaa. Ainut vaan, että kasasin tuon kujan hieman maltillisemmalle menolle, joten välit oli mitä oli, joten tamman meno oli hieman räpikömistä puomien välissä. :D

      Poista
  2. no eipäs käy kateeksi tuota takatalvea..ei sitten yhtään. onneksi ei tullu meille..*koputtelen puuta*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Te onnekkaat, toivottavasti säästytte tältä! Tietkin meni kamalan liukkaiksi. :/

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...