lauantai 1. helmikuuta 2014

Hottoroo

Tänään pääsimme testaamaan uutta Hotra traileriamme ja kohteenamme oli Ratsutalli Uusmattilan maneesi. Tallille piti keritä ennen ratstustuntien alkamista, mutta vähän lähtö viivästyi, kun keli oli niin kurja. Ensin auto suditteli ja sitten trailerin lastaussilta oli niin liukas, että Tippakin suditteli rampilla. Ihan sopivasti jäi kuitenkin aikaa maneesia käyttää. Lastaussillan ramppiin on näperreltävä liukastusesteitä!
Mä sain vain ihastella Tirpan menoa, kun ystäväni hoiti ratsastuksen. Alkuun Tippa vähän kokeili rajojaan ja oli näkevinään mörön ja suoritti mm. komean Capriole pompun, mutta sen jälkeen meno oli oikein miellyttävän näköistä.

Jostain syystä Bloggeri ei löydä Youtubesta näitä videopätkiä, joten jouduin ne nyt tälleen linkittämään:
Video 1
Video 2
Video 3

Kun vasta keksin ratsastuksen kuvaamisen, alkoi tamma jo vähän väsähtämään, joten tämän päiväinen paras hetki jäi tallentamatta. Kyllä nuokin videopätkät omia silmiäni miellyttää! Tippa on vasta neljä vuotiaaksi kääntynyt nuorukainen. Eikös olekkin nätti?  :)

6 kommenttia :

  1. kauniisti menee. pikkuisia pätkiä hienosti koottunakin. Kyllä hevonen on sitten kaunis otus. ehkäpä miullakin vielä sitten joskus..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En suosittele hevosen hommaamista. Hevoseton on huoleton! ;) On ne kyllä hienoja otuksia. <3

      Poista
  2. Moikka Jenni, natti on :D ja hieno! T: Mari

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teidän pitää kyllä joskus Isabellan kanssa tulla meidän elukoita (ja meitä) moikkaamaan tänne Suomen kamaralle. :)

      Poista
  3. Huomenta Jenni, no sepa olisikin aika upeaa, ehka joskus? Nahda teidat ja jutustella ajan kanssa ja tavata myos nelijalkaiset. Nyt vaan virtuaali taputukset ponille ja hepalle ja kisuliinille silitysta Isabellalta :). T: Mari

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miten multa on tää sun viesti meinannut mennä ihan ohitse huomaamatta. Juu todellakin olette aina tervetulleita kyläilemään! :) On kyllä harmillista miten pieneksi oma suku ja Matin suku on kutistuneet, keiden kanssa enään ollaan tekemisissä. :/

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...