tiistai 1. lokakuuta 2013

Hevoseton

Hevoseton, mutta onneksi vain kolme päivää ja jäihän mulle poni (<3). Minun pikku Tippa-lapsukaiseni lähti Suuren maailmaan ihan Ypäjän hevosopistolle saakka ja palailee vasta torstaina iltasella kotiin. Kyl miu jännittää miten reissu menneepi! Tamma meinasi jo pihassa tehdä stopit ja olla menemättä koppiin ja vaati vähän suostuttelua. Me siis tätä reissua silmällä pitäen pariviikkoa sitten kävimme tekemässä sen maneesiretken läheiselle ratsastuskoululle. Ystäväni/ratsastusopeni tarvitsi ratsastuksenohjaaja opiskeluihinsa nuoren hevosen ja Tirppani pääsi tähän rooliin. Keväällä on sitten taas uudet jaksot Ypäjällä, joten hommia joutuu nyt Tirppani ruveta ihan tosissaan tekemään.

Hyvää matkaa Tirpalle ja Tarjalle!






4 kommenttia :

  1. Mukavaa opintomatkaa Tirpalle!

    VastaaPoista
  2. Tippahan tulee sitten ihan melkein meidän kulmille! Tai eri kunnan alueelle, mutta tästä ei Ypäjälle ole kuin parisenkymmentä kilometriä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ooh, oon kade, siellä kun voisin vierailla useamminkin! Meiltä Yppäjälle on 160km,eli on siinä ollut Tipalle matkaa taitettavaksi ihan mukavasti, mutta kuulemma ihan hyvin oli matka sujunut. :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...