torstai 11. heinäkuuta 2013

Ladon aarteita

Sain aikaiseksi alkaa siivoamaan ladon hyllyjä, jotte ne mahdollisesti saisi parempaan hyötykäyttöön. Ihan mukavia aarteita on tullut vastaan. :) Kisu pysytteli piilossa ja ei ihme; iso haukka kierteli kaurapeltomme päällä.







6 kommenttia :

  1. ja vaiks mitä ihanaa..kuolaimet ja muutama muu ruosteinen esine pääsisi meillä omenapuun oksia koristamaan pitsinauhan jatkoksi ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu käyttötarkoituksia pitäisi näille keksiä. Hyllyltä löytyi myös naisten kuulantyöntö kuula. Hymm, pellosta on heinä kaadettu, joten pitäisköhön ruveta kuulaa viskailemaan, vois vähän ohikulkijoilla ja naapureilla olla ihmettelemistä. Yhtään en muista paljonko sitä kuulaa jaksoi peruskoulussa työntää, mutta kyllä tuota on nyt ainakin edes kerran testattava mitä irti lähtee. ;D

      Poista
  2. Ai että, kaikkea ihanaa! Oon kade!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä ihana penkoa nurkkia ja tehdä löytöjä. Vieläkin homma jäi kesken (ainakin yhdestä rakosesta näytti pilkottavan aivan ihana vanha naulakko). :)

      Poista
  3. Kääk! Ihania :) Mä oon aina ihan täpinöissäni jos tulee mahdollisuus penkoa jotain vanhoja ullakoita, latoja tai taloja. Kaikki vanhat emaliastiat, puiset hyötytavarat jne jne. Keräisin kaikki itelleni jos vain mahdollisuus olisi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vanhaa tavaraa tosiaan löytyy muistakin nurkistamme, joten mulla olisi haaveena saada ne esille tallimme vintille; oma pieni kotiseutumuseo. :P Vanhoista tavaroista huokuu jokin lämpö ja niiden tärkeys, kun nyky esineet tuppaa vain olemaan tusinatavaraa ja ostetaan uusia, kun entiset menee hajalle. :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...