sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Kesäkauden avajaiset Mannalla

Manna ry on Nastolan Uudessakylässä toimiva kolmannen sektorin palvelujärjestö, jonka tarkoituksena on tukea ja kehittää yksilön sekä perheiden arkielämässä selviytymistä eri ikäkausina.

Retkelle Mannaan
Manna sijaitsee luonnonkauniissa Sylvöjärven rantamaisemassa Uudenkylän ja Vierumäen välillä, n. 5 km Kouvolantieltä. Yleinen uimaranta ja kunnan matonpesupaikka ovat aivan naapurissa. Sammalsillan luontopolku on virallisesti avattu toukokuussa 2009. Polku lähtee Mannan pihasta uimarannan kautta läpi Sammalsillan rantaluhdan ja pitkospolkuja pitkin halki suoalueen. Luontopolulle kannattaa tuoda tuttavat läheltä ja kaukaa tutustumaan! 
Kesäaikana Mannan luontokeskus on avoinna arkisin klo 9-15; ei sisäänpääsymaksua.
Mannan perinteiseen maksuttomaan kotieläinpihaan voi käydä tutustumassa vaikkapa uimareissulla. Eläimiä voi käydä katsomassa päiväsaikaan klo 10 - 18. Alueella ei ole erillistä valvontaa, joten vanhemmat ovat vastuussa lapsistaan

Kesäkahvila on avoinna arkisin klo 9-14.


Eilen Mannassa järjestettiin kesäkauden avajaiset, joissa kävimme siskoni kanssa pyörähtämässä. Piipahdimme luontokeskuksessa ja ihastelimme pihapiirin eläimiä. Läheinen ratsastuskoulu Ponitaivas tuli esittämään Mannan ratsastuskentällä aivan ihanan Sirkus esityksen. Rannalla järjestettiin onkimiskilpailu ja ravimiehet kävivät veneen perässä uittamassa lämminverisiään. 





2 kommenttia :

  1. Ihanan näköinen paikka & ihania, kesäisiä kuvia!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tällaiset pienet kesätapahtumat ovat kyllä aivan ihania! Pitäisi enemmän selailla nettiä ja kaivaa esille tapahtumat mihin voisi kesän aikana mennä piipahtamaan. :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...