sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Heppapäivä

Eilen oli kirjaimellisesti kunnon heppailupäivä. Aamupäivällä lähdimme Korpikylän kartanon tallille katsomaan kansallisia esteratsastuskilpailujen 140cm Grand Prix luokkaa. (kuvat avautuvat suuremmaksi klikkamalla niitä).

















Luokan jälkeen ajettiin serkuni luokse katsomaan heidän tallin uutta vaavia. Voi, että olikin suloinen tammavarsa!




Ressu

Amarillo

Nämä irtohypytyskuvat ovat Vappu-päivältä. Suunnitteilla oli kolmivuotiaiden varsojen laatuarvostelu karsinnat, mutta päätimme näiden pomppujen jälkeen, että ei ole järkeä lähteä tammaa Harjuun kuskaamaan. Tippa pitää kovasti hyppäämisestä, mutta väsyminen tulee nopeasti. Pitkän kahden tunnin ajomatkan jälkeen ei tamma kuitenkaan enään jaksaisi näyttää parhaita hyppytaitojaan. Eilen Tipan kanssa testailimme sovituksessa olevaa satulaa (tästä tulossa oma postaus) ja menimme tamman kanssa pellolle. Kyllä varmana naapuritkin kuulivat, että meillä oli tamman kanssa hirmuisen hauskaa. Kauaa ei ratsastus kestänyt, mutta tamma nosti kahdesti niin hienot laukat ja säilytti ne ja oli vielä ihan täysin hallittavissa, että kiitoksesi pomppasin selästä saman tien alas ja hirmuiset kehut päälle. Ai, että tuli hyvä fiilis; mun omalla hepolla on niin miellyttävän tuntuinen laukka! 
Myy pääsi ratsun hommiin ja sai selkäänsä toista kertaa tässä lähistöllä asustavan tytön. Ihana parivaljakko ja juuri sopivan kokoiset toisilleen!  Poni on ollut ihan hämillään, kun hän saakin ravata ihan kunnolla, eikä ratsastaja tunnu putoavan selästä. Laukat nousevat kärryjen kanssa ihan mukavasti, mutta ratsuna vielä kaipaa opettelua. Parivaljakko kierteli ensin kentällä jonkin tovin ja sen jälkeen käytiin heittämässä mukava maastolenkki aivan ihanan lämpöisessä ja aurinkoisessa säässä. Hyppäsivät jopa pienen maastoesteen ylitse.




Kuva-arvoitus; mistä Kisu kurkistaa? :)

Kisu-Suuriseikkailija

Suuriseikkailija korkeanpaikanleirillä.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...