torstai 11. huhtikuuta 2013

Apetit Siikamurekepihvit Hopotuksessa


Pääsin mukaan Hopottamaan Apetit Siikamurekepihvejä. Sain postitse kirjeen, joka piti sisällään lahjakortin S-ryhmän ruokakauppaan ja tällä sain ostettua kyseistä tuotetta kolme pakettia. Yhden paketin hinta 3,15€. Tällä määrällä ruokkisi kuusikin henkeä!
Oli ihana pyytää appivanhemmat meille illallistamaan ja maistelemaan yhdessä tuotetta joka ei ollut meille ennestään tuttu. Ensireaktio nähdessämme pihvit oli, että eihän kaksi pakettia olisi riittänyt nälkää viemään neljältä aikuiselta. Valmistimme pihvit kolmessa osassa. Ensimmäiset lämmitimme mikroaaltouunissa. Nämä jäivät haljun värisiksi, eivätkä olleet kovin houkuttelevan näköisiä. Toinen setti valmistui paistinpannulla ja näistä tuli itseni suosikkeja. Pihvit saivat kauniin paistopinnan ja nyt näyttikin houkuttelevammilta. Kahdesta pihvistä oli jo kaikilla vatsat täynnä, mutta vielä maistelimme uunin tuotokset. Uunissa lämmitetyistä tuli kuivimpia, mutta ulkonäöllisesti ihan ok.
Valmistustavasta huolimatta maku pysyi samana. Meidän nelihenkinen raati antoi pihveille hyvät pisteet ja totesimme, että näitä voisimme pakastimiimme ostaa jatkossakin ja kyllä todellakin kaksi pihviä riittää aikuiselle. Uskoisimme maun miellyttävän myös perheen pienempää väkeäkin. Jos ei ulkonäöllä ole niin väliä, niin mikrossa valmistuvat nopeiten ja helpoiten. Sydän merkki tuo ison plussan. Pohdimme myöskin, että sopisiko nämä kesän grilliherkuiksi. Uskoisin, että tällaisen paketin voisi napata kaupan pakastealtaasta mökkimatkalla mukaan ja lämmittää perillä vaikka muurikkapannulla; aion kesällä kokeilla! Nami, näistähän voisi myös kalahampurilaisen koota!

Apetit Siikamurekepihvejä kampanja sivuille.


Apetit Siikamurekepihvit valmistuvat nopeasti niin pannulla, uunissa kuin mikroaaltouunissakin, joten ruoka todellakin valmistuu käden käänteessä. Kala on osa terveellistä ruokavaliota ja suositusten mukaan kalaa olisi hyvä sisällyttää ateriaan pari kertaa viikossa. Siikamurekepihvit ovat laktoosittomia ja sisältävät runsaasti proteiinia. Apetit Siikamurekepihveille on myönnetty Sydänmerkki, eli tuote on tuoteryhmässään rasvan laadun ja määrän sekä suolan määrän osalta turvallinen valinta.

Siikamurekepihvi mikroaaltouunissa valmistettuna.


4 kommenttia :

  1. yök ja nam..tuo mikrotettu versio ois jääny miultakii syömättä..hyi ja yök minkä näköstä, mutta varmasti namin makusta. ainakin nää jälkimmäiset näyttää tosi hyvälle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pihvit valmistuivat mikrossa niin nopeasti ja ilman sotkua, että sen puoleen kiva pikaruoka. Hieman tuli kouluruokailu mieleen. :D Aion näitä jatkossakin ostaa, mutta valmistan mielummin pannulla, uunissa, grillissä tai muurikalla ihan vain juuri ulkonäöllisistä syistä. :)

      Poista
  2. Siikamurekepihvi pannulla , pari uuttapottua ja kermaviilikastike.Wau

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...