perjantai 22. helmikuuta 2013

Omituisuuksia

Liisan kotona blogista bongasin omituisuuksia haasteen, jonka Liisa päättää lauseeseen; "ken haluaa ottaa haasteen vastaan, nappaa tästä." Minäpä sitten ajattelin haasteen vastaanottaa ja kertoa itsestäni muutaman omituisuuden. . :)

1. En ole aamuihminen. Työaamuina kahden 10min torkun jälkeen jää sängystä ylös nousemiseen ja auton ratin taakse istahtamiseen aikaa 10-20min. Siinä kerkiää pukeutumaan, hampaat pesemään ja vähän hiuksia laittamaan, mutta aamupalaa en työaamuina nauti.

2. Rakastan kuitenkin aamuja, jolloin saan herätä ilman herätyskelloa omaan tahtiin ja nauttia aamupala brunssin kiireettömästi pyjama päällä.

3. Olen isältä perinyt blondit hiukset, mutta kupariset vesiputkemme ovat mukavasti värjänneet niihin vihreitä raitoja.

4. Stressin-poikanen ja uupuminen ilmenee unissapuhumisella ja -kävelemisellä. Kisumme meille muutettua hivelin useampana yönä isännän kättä, pitäen tätä kissana ja höpöttelin jotakin (ei tuo isännän käsi kyllä kovin karvainen ole..). Joulun tienoilla kuulemma höpöttelin jonkun tekemästä hienosta joulukalenterista. Kerran tökin isäntää selkään ja kehotin häntä, että pitää mennä pesemään kädet. Sitä tulee kyllä päivittäin useampaan kertaan töissä lapsille sanottua, mutta ei siihen kehoituikseen ollut varmaan kovin kiva keskellä yötä herätä. :) Olen noussut sytyttämään valoja ja palannut takaisin sänkyyn. Pienempänä kerrostalossa asuessamme lähdin jopa pihalle juoksentelemaan. Äiti oli onneksi havahtunut  ulko-oven sulkeutumiseen ja lähti perään. Kerran aamulla herättyäni isäni tokaisi, että jaakapissa on valmiiksi tehdyt voileivät; olin ne kuulemma yöllä käynyt tekemässä.

5. Olen omistanut yhteensä viisi lemmikkirottaa; Aku, Roope, Repe, Rasmus, Arttu. Aivan mahtavia otuksia! Lisäksi olen omistanut hiiret Elli ja Nelli ja Hiiru ja Viiru.

6. En pidä tikittävistä kelloista (isältä peritty tämäkin), koska ne valvottavat. Jään kuuntelemaan ääntä, joka alkaa tuntumaan jopa koventuvan. Keittiömme kellon ääni kuuluu makuuhuoneeseen, jonka takia nukumme makuuhuoneen ovi suljettuna.

7. Kenkäni jäävät usein jalasta pois ottamisen jälkeen vierekkäin, mutta oikea kenkä vasemmalla ja vasemman jalan kenkä oikealla.

8. Syön suklaata joka päivä. Painoindeksini on 20 ja hammaslääkäri kehui purukalustoani ja sanoi,että riittää, että käyn neljän vuoden välein tarkastuksessa; suklaan syöntini ei siis voi olla vaaraksi.. ;)

9. Käyn joka ilta suihkussa. Suihkuni kestää vähintään 20min. Onneksi on oma kaivo ja vesi lämpiää puilla.

Vuorikiipeilijä. Tipan oma lumikasa, jonka huipulla tykkää
norkoilla, koska sieltä on hyvät näköalat.  
Kuva on otettu  puhelimella, kesken liinassa juoksutuksen, 
kun tamma päättikin yllättäen pompata kasansa päälle.

Rotta-lapsukainen Arttu

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...