sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Blogi-arvonta!

m njh{hyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyhbj. Tässä alkuun Kisun tervehdys lukijoille. Sen, että selkäni käänsin niin katti pomppi näppäimistön päällä...

Eilen oli oikein mukava päivä. Isäntä ruokki aamulla hepat, joten sain nukkua hieman pidempään. Aamupalan jälkeen nakkasin otukset pihalle ja kävin hakemssa niille pajuja nakerrettavaksi. Kimpsut ja kampsut kasaan, hepoille heinää nenän eteen ja auton nokka kohti Kouvolan Myllykoskea, hevostemme kasvattajan uuden tallin Onnen Aarteiden avoimien ovien päiville. Jouduimme palaamaan jopa kaksi kertaa takaisin pihaan, kun ensimmäisellä kerralla emmin, että laitoinko tarhaan sähköjä päälle ja toisella kertaa muistin, että tietokone on päällä ja kameran muistikortti on siinä kiinni. Muuten matka menikin sitten rattoisasti Parasta Ennen, timanttista jyystöä cd:tä kuunnellen. Paikalla odotti hyväntuulista väkeä, ihanat puitteet ja vielä suloisempia poneja. Tilalla oli järjestetty ponitalutusta, rekiajelua, kengitysnäytöksiä ja raviponinäytös ja lisäksi puffetti pursusi herkkuja. Nuotiolla itse paistamat makkarat, sämpylöiden kera ja jälkkärinä pullakahvit; nam!
Kotimatkalla poikkesimme ostoskeskus Veturissa ostoksilla, josta löytyikin mukavat palkinnot blogi-arvontaan. Lisäksi kävimme Robinhoodista ostamassa Tipalle uuden pallon, entisen rikkoontuneen pallon tilalle. Kylläpäs tamma ilahtui tuliaisesta!
Illalla vielä heitettiin ponin kanssa reilu tunnin kärrylenkki ja käväisin Tipan selässä. Tähän astisista paras ratsastuskerta! Tamma on ollut hirmuisen kiltti, mutta kovin varovainen. Nyt se liikkui tyytyväisenä hyvin letkein askelin ja tuntui pääsevänsä asiasta jyvälle. Tehtiin muutamia pysähdyksiä ja ravi siirtymiset.
Iltapalana herkuttelimme isännän tekemillä jauhelliha-pizzoilla. Pohja oli tehty Kinuskikissan ohjeen mukaan.





Hurmaavan suloisia poni-lapsia!


Gotlannin russ ori Leijan ja shetlanninponi ori Aarteen Fredriksson 


Poni-lapsukaisia

sph ori Aarteen Vanikka

Isännän pizzoissa: jauhelihaa, sinihomejuustoa,
herkkusieniä, sipulia, valkosipulia

Omissa pizzoissani: jauhelihaa, salaattijuustoa, sipulia, valkosipulia

ARVONTA
Tilastojen mukaan vierailijoita blogissani käy päivittäin ihan mukavasti, mutta kommentteja kirjoitellaan harvakkseen. Jos vaikka nyt edes tähän postaukseen saisin vähän kommentteja niin päätin järjestää pienen blogi-arvonnan. :) Arvonta suoritetaan 17.3.2013.

Säännöt:
Kommentoimalla tähän postaukseen saat yhden arvan.
Kommentoimalla tähän postaukseen ja linkittämällä arvonnan saat kaksi arpaa.
Kommentoimalla tähän postaukseen ja linkittämällä arvonnan, sekä jo lukijana tai liittymällä lukijaksi saat kolme arpaa.
Muistakaa mainita sähköpostiosoite.

Palkintona kaksi koristepaperi-settiä askarteluun, sekä kaksi kaunista kiiltokuva-arkkia.

12 kommenttia :

  1. Mielenkiintoinen blogi sinulla, arvalla osallistun.
    idisca@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käyn aika usein täällä lukemassa Kisun kuulumisia, valokuvista näkee, että on kasvanut ja voi hyvin!Tähän mennessä on varmaan jo paljastunut kissan hyvät ja huonot puolet! Blogissasi on myös hyviä leivontaohjeita ja muita ajankohtaisia juttuja, joita mielelläni seuraan. Terveisin Leena ja Kisun Martta -emo
      muikkuparta@co.inet.fi

      Poista
    2. Ihana kissa! <3 Viime viikolla otuksen punnitsin ja painoi 3,5kg. Terveenä pysynyt ja on oikea silkkiturkki; karvaltaan todella hyvässä kunnossa. Ensi viikon tiistaina on sille vihdoin leikkauskin varattu. Kisun osaamat temput: istu, maahan, tanssi, kieppi ja läpsy. :D Kyllä on leikkisä otus ja vauhtia riittää, mutta pahoja ei ole tehnyt. :)

      Poista
  2. Hienon palkinnon olet keksinyt, mukana yhdellä arvalla! Ja rapsutuksia Kisulle!
    -Shiva-
    suddenconnection(at)hotmail.com

    VastaaPoista
  3. Yhdellä arvalla mukana. Rakastan kiiltokuvia ja tykkään käyttää niitä korttiaskarteluissa! :D

    Neeta86@netti.fi

    VastaaPoista
  4. 3 mukana! Linkitän omaani :)) Ihania hepoloisia ja maukkaita pitsoja! Kommentointi on joskus laiskaa...

    VastaaPoista
  5. Kiva uusi blogi, arvalla mukana! tpmadetoja@gmail.com

    VastaaPoista
  6. Olen mieluusti (blogittomana) yhdellä arvalla mukana arvonnassa. Kiiltokuvat ovat kyllä ihan supermonikäyttöisiä juttuja.
    Myönnettävä on Bikken tapaan, että kommentointi monasti unohtuu, vaikka täällä lukiessa hyrisisikin kiinnostuksesta tai innosta.

    VastaaPoista
  7. Löysin blogiin juuri, vaikuttaa kivalta ja varmasti tulen toistekin.
    1 arpa.
    -minttu47-
    minttu47@gmail.com

    VastaaPoista
  8. Vieläkö kerkiää??uutena lukijana Yhdellä(?) arvalla mukana.Kiiltokuville olis käyttöä..ja voe eiiiii..nyt joutuu pitsan tekoon joku päivä Tuo siun pitsa oli sen verran houkutteleva.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä mukaan kerkiää ja kiva saada uusi lukija. :) Omatekemä pitsa on kyllä hyvää! :P

      Poista
  9. Minäkin yritän ehtiä viime hetkillä mukaan. Jos vielä kelpuutat niin tipauta minulle arvontakoriin yksi arpa. Pizzaa alkoi täälläkin tehdä mieli.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...